Інформаційна безпека

Чи замислювались ви коли-небудь, яке значення відіграє інформація в житті людини? А що таке інформаційна безпека та інформаційна загроза? Який вплив буде мати наша необачність у соціальних мережах на наше майбутнє життя?

На ці та інші запитання намагалися отримати відповідь наші старшокласники, учні 9-А, 9-Б та 10 класів під час зустрічі із представниками Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «КПІ» імені Ігоря Сікорського. Ця зустріч була другою в рамках реалізації програми «Основи інформаційної безпеки України» в співпраці з ЦДЮТ Солом’янського району м. Києва.

Сподіваємось, що інформація, яку отримали наші учні, стане їм в нагоді та сприятиме оволодінню основам інформаційної безпеки. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Related Post

«Лісова пісня» Лесі Українки – прекрасна пісня про любов і зраду«Лісова пісня» Лесі Українки – прекрасна пісня про любов і зраду

І знову про прекрасне… На сцені феєричне дійство. Легкі тканини, квіти, дзеркала створюють враження нереальності потойбічного світу Мавки, а Килина