Вистояли – Переможемо!

     Від сумної дати початку повномасштабної агресії росії проти України минає вже 1 рік. Ми рахували кожен день … 2022 рік видався найважчим в історії нашої незалежної країни! 24 лютого – дата, яка змінила мирне життя кожного з нас! Відважний український народ ціною своїх життів боронить не лише себе, а й увесь світ.
      За останній рік ми всі переживали багато складних подій. Цей рік був дійсно важким для вчителів, батьків, а особливо для учнів. Шкода, що нам із вами довелося через це проходити. У цей день ми перш за все низько схиляємо голову перед подвигом тих, хто віддав своє життя за Україну, дякуємо тим, хто боронить її на фронті, усім, хто в тилу наближає нашу Перемогу!
        24 лютого у початковій школі НВК «Ерудит» пройшли тематичні заходи,  марафон пам’яті та вдячності «Незламні, учні створили листівки для ЗСУ, намалювали країну майбутнього.
Дорогі діти, ми пишаємося вашою силою, мудрістю, стійкістю. Ви по при все вчились, вчитесь і будете навчатись. Ви стали дорослішими, стійкішими та впевнилися, які ми сильні.. Але в нас із вами теж є своя роль і своя сила. Це розум, дружба, любов, витривалість, щирість, доброзичливість, людяність, близькість, єдність, підтримка, віра в Україну. А також це впевненість у нашому щасливому майбутньому, адже у нашому закладі освіти надзвичайно талановиті діти, патріоти своєї країни, активні громадяни та цікаві особистості.

Ми щиро дякуємо всім нашим воїнам!

Ми схиляємо голови, віддаючи шану тим, хто віддав життя за нас… Наша боротьба триває. Україна чинить опір і ми усі впевнені – перемога буде нашою!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Related Post