Лекція для старшокласників «Вплив харчування на ризик раку»

До Всесвітнього дня боротьби проти раку, який відзначається щороку 4 лютого, учені Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології імені Р.Є. Кавецького НАН України спільно з благодійною організацією «Єдність проти раку» підготували цикл науково-просвітницьких лекцій  у рамках соціального проекту «Наука – суспільству» й просвітницького благодійного проекту «Рак – це полум’я. Чи знаєте ви, як його обійти?»
17 лютого 2017 року відбулася зустріч учнів  9-А та 9-Б класів із співробітником інституту Тетяною Вікторівною Борікун. Обговорювали  питання про принципи збалансованого харчування, особливості національної кухні. Учні отримали інформацію про причини виникнення онкологічних захворювань, їх профілактику. Розглянули приклади впливу незбалансованого раціону на розвиток пухлин.

no images were found

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Related Post