Чи є люди, які байдужі до запаху свіжої, ще гарячої випічки? Кожен із дитинства пам’ятає смак теплої хлібної м’якушки й хрускіт скоринки. Але чи кожен уявляє, який довгий і трудомісткий процес їх приготування?

Захоплива екскурсія учнів 7-А та 7-Б класів до Кулиничів дозволила побачити процес виробництва хлібобулочних виробів. Розкочування, формування, етапи випікання й розрізання, упаковка та фасування готової продукції, численні технологічні процеси, що злагоджено взаємодіють, – усе це стало вражаючим відкриттям для семикласників.

У форматі екскурсії діти переглянули фільм про історію та розвиток мистецтва випічки хліба, познайомилися з унікальним обладнанням, власноруч приготували смачні рогалики, якими посмакували під час приємного чаювання.

Діти переконані: одного разу побувавши на хлібозаводі, уже неможливо ставитися до звичного продукту без належної поваги.